Browsing Category : Weekend

Een logeetje!

By | Reacties uitgeschakeld voor Een logeetje!

Lekker weekendje gehad met een klein logeetje. Samen pannenkoeken gegeten bij Den Strooper in Schaarsbergen. Daarnaast gewandeld en gespeeld met de hond. Ziggy blijft natuurlijk veel leuker dan al het speelgoed bij elkaar!  

Read More »

Weekend Friesland

By | Reacties uitgeschakeld voor Weekend Friesland

Weer een lekker weekendje in Friesland geweest. Gevaren, gezwommen, gevlogen en gewandeld. Ziggy was ook mee en ook hij heeft in een boot gezeten!

Read More »

Efteling

By | Reacties uitgeschakeld voor Efteling

Lekker een dagje naar de Efteling geweest. We zijn begonnen bij “De Baron” en verder hebben we bijna alle andere attracties ook bezocht. Bij de Piranha hielden we het niet helemaal droog, maar gelukkig was het mooi weer met een lekker zonnetje.  

Read More »

Avondzon in Stavoren

By | Reacties uitgeschakeld voor Avondzon in Stavoren

Na een dagje heerlijk zeilen op het Slotermeer, samen even weggeweest richting Stavoren. Het welbekende “Vrouwtje” gezien, en het leugenbankje met uitzicht op het IJsselmeer. Wat se hier sêge, kenst naast dy del lêge Wat ze hier zeggen, kun je naast je neer leggen

Read More »

Dagje Friesland

By | Reacties uitgeschakeld voor Dagje Friesland

Heerlijk een dagje naar Friesland geweest. Bauke en Ilse zijn dikke vriendjes geworden. Verder een rondje in de omgeving gelopen. Genieten!

Read More »